Voordelig parkeren op P3


 

De luchthaven Schiphol heeft diverse parkeerterreinen beschikbaar voor bezoekers van het vliegveld en reizigers die gebruik willen maken van het vliegveld. P3 is het parkeerterrein waar mensen voor een langere periode dichtbij de luchthaven kunnen parkeren. Wanneer je tijdig een parkeerplaats reserveert kun je gebruik maken van aantrekkelijke kortingen die hoog op kunnen lopen. Parkeren op P3 is dus heel voordelig. Op P3 staat je auto in een veilige omgeving, zodat jij met een gerust hart op reis kunt.

 

Aantrekkelijke tarieven

Parkeren op het parkeerterrein kost gewoonlijk 10,- euro per dag. Wanneer je van te voren voor een aantal dagen een parkeerplek boekt, krijg je een behoorlijke korting op het totaalbedrag. De kortingen worden echt aantrekkelijk voor een parkeerplek voor drie dagen of langer.

Om een voorbeeld te geven hoezeer de kortingen kunnen oplopen bij vooraf reserveren, kun je hier een aantal reserveertarieven ter illustratie vinden;

 

3 dagen parkeren 39,- euro

8 dagen parkeren 49,50 euro

15 dagen parkeren 89,50 euro

22 dagen parkeren 115,50 euro

 

Je korting bij vooraf reserveren kan dus oplopen tot bijna 50%. Dat is zeker de moeite waard.

Een vakantie is vaak al duur genoeg. Als je hem niet onnodig duurder wilt maken, dan kun je het beste geld besparen door vooraf een plek te reserveren op P3.

 

Beperkte plaatsen

P3 is een geliefde parkeerplaats. Veel reizigers en bezoekers weten het parkeerterrein al te vinden. Alhoewel er duizenden parkeerplaatsen zijn op P3 is het dus aan te raden om vooraf een plaatsje te bespreken. Meerdere aanbieders bieden namelijk een parkeerplaats aan op dit gewilde parkeerterrein. Daarnaast heeft Schiphol zelf ook meerdere parkeerdiensten waarvoor plaatsen gereserveerd moeten worden. Er is bijvoorbeeld Schiphol Smartparking en Schiphol Park & Travel.

Vooral wanneer je langdurig gebruik wilt maken van de parkeerdiensten van P3, is het raadzaam om al ruim van te voren een plaatsje zeker te stellen. Helaas geldt voor alle parkeerplaatsen: op = op.

Door te reserveren bespaar je jezelf tijd en moeite. Tijd en moeite die je beter kunt besteden aan leuke plannen maken voor je reis.

 

Waar voor je geld

Parkeren op het parkeerterrein van P3 geeft waar voor je geld. Je auto wordt 24 uur per dag bewaakt door beveiligingsmedewerkers. Deze beveiligers houden niet alleen de auto’s in de gaten, maar bewaken ook de veiligheid van de bezoekers. Toegang wordt alleen verschaft via een toegangspoort die tevens wordt bewaakt. Bewakingscamera’s hangen verspreid over het parkeerterrein en filmen dag en nacht de gehele parkeerzone.

Je auto staat op P3 veiliger dan bij je thuis voor de deur.

 

Vanaf het parkeerterrein rijden er iedere tien minuten snelbussen naar de terminals. Als gebruiker van P3 mag je kosteloos gebruik maken van deze shuttleservice, die je binnen 5 minuten bij de luchthaven afzet.

 

Je kunt ervoor kiezen om bij aankomst bij P3 alvast je bagage uit te laden en in te checken bij de Bagage Drive-in checken. Je hoeft dus niet zelf de hele tijd je koffers te tillen.

 

Er zijn een aantal overdekte parkeerplaatsen beschikbaar op P3 als je wilt dat jouw auto beschermt staat tegen weer en wind.

q-park-parkeren_0_0

Parkeren Schiphol