Sentido Orka Lotus Beach


De langverwachte opening van Sentido Orka Lotus Beach staat gepland in mei 2015 dus dat duurt nog wel even. Wat wel al bekend is, is dat de vooruitzichten goed te noemen zijn.

Pal aan het strand van Içmeler op zo’n 5 kilometer van Marmaris zal het hotel Orka Lotus Beach te vinden zijn. Het privéstrand is erg fijn voor kinderen aangezien het erg langzaam afloopt in zee. Naast het kindvriendelijke strand is er ook een animatieteam dat uw kids de hele dag door deel laat nemen aan allerlei activiteiten. Voor nog meer vermaak kunnen de kinderen de waterglijbanen van het zwembad eens even goed testen.

Faciliteiten voor volwassenen zijn eveneens aanwezig. U vindt hier een mooi spacentrum met sauna’s en een Turks stoombad. Daarnaast zijn er natuurlijk mogelijkheden voor sport en spel, denk hierbij aan darts, biljart of fitness. Om de schitterende omgeving te verkennen kunt u een auto huren bij de receptie waar u tevens een babysitter kunt regelen. Zelfs bij ongevallen kunt u terecht bij het hotel aangezien er een dokterspost bij het hotel zit.

In de omgeving valt ook genoeg te zien en te beleven. Zo is Marmaris zowel ’s avonds als overdag een geschikte plaats om vermaak te zoeken. Hier kan men shoppen in de grote bazaar of diverse watersporten beoefenen aan het strand. Ook de jachthaven is het bezoeken waard, dit is namelijk de grootste en meest luxe jachthaven van Turkije. Marmaris is dan ook het vertrekpunt van vele boottochten langs de Lycische Kust en van de ferry richting Rhodos. ’s Avonds verandert Marmaris in een waar uitgaanswalhalla. Je vindt hier honderden barretjes, restaurants en discotheken die tot in de vroege ochtend geopend zijn.

U heeft nog even de tijd om te bepalen wat de bestemming wordt van de zomervakantie van volgend jaar, maar Orka Lotus Beach is er een om zeker in uw achterhoofd te houden!

Parkeren Schiphol