Tips voor een fijne vakantie


Een fijne vakantie is vaak het hoogtepunt na een jaar hard werken. Om te zorgen voor een fijne vakantie hebben wij een aantal tips voor u op rij gezet om vakantiestress te voorkomen.

 1. Betaal niet te veel
  Niets is zo frustrerend als meer hebben betaald dan jouw medereiziger in het zelfde hotel. Hoe voorkom je nu dat je te veel betaald? Boek bij tijds, zodat u nog vroeg boek korting heeft en kunt schuiven in uw tijd van reizen. Verwijder cookies van uw computer en surf in een incognito-venster om te voorkomen dat prijzen van vakanties stijgen naarmate je er vaker naar zoekt.
 2. De juiste stekker
  De juiste stekker voor het vakantieland meenemen is belangrijk. Heb je de verkeerde stekker/adapter bij je dan kun je fluiten naar die mooie vakantie kiekjes en geen telefoon die je kunt opladen. Dan kun je net zo goed naar huis gaan want je vakantie is toch al over!
 3. Kaarten downloaden
  Weet jij nooit waar je nu precies bent in het buitenland? Neem een kaart mee! Download de kaart voor vakantie op je telefoon of tablet zodat je deze kunt raadplegen zonder data te gebruiken in het buitenland. Met een kaart zorg je ervoor dat je altijd op de snelst mogelijk wijze van A naar B reis.
 4. Opladers
  Tegenwoordig is een leven zonder mobiel of tablet niet meer denkbaar. Dus iedereen gooit als eerste een oplader in zijn koffer om op vakantie niet met een lege batterij te zitten. Maar dit kan nog beter! Neem een charger mee zodat u ook zonder stroom 1, 2 of zelfs 3 keer uw mobiel kunt herladen en u dus nooit meer zonder stroom hoeft te zitten.
 5. paspoort
  Je orginele paspoort meenemen voor een excursie of achterlaten bij een hotel is niet wenselijk als je een zorgeloze vakantie wilt beleven. In plaats van je paspoort achter te laten laat je paspoort zien via je mailbox (deze voor je vakantie natuurlijk eerst naar jezelf mailen). Of mail je paspoort zonder burgerservicenummers (bsn-nummer) naar de partij die graag jouw gegevens wilt hebben. Hierdoor hebt u altijd de beschikking over je orginele paspoort.

fijne vakantie

Parkeren Schiphol