Parkeren op Schiphol


Valet parkeren Schiphol

Wanneer u alleen of met het gezin op vliegvakantie gaat, is het belangrijk dat u tijdig op het vliegveld bent. Besluit u met de auto naar Schiphol te gaan, dan wilt u voorkomen dat u lang bezig bent met het zoeken naar een geschikte parkeerplek. Een ideale manier om direct vanuit de auto naar de incheckbalie te kunnen gaan, is valet parking. U rijdt met uw eigen auto naar Schiphol en bij aankomst neemt een medewerker van de valet parking organisatie van Schiphol het stallen van de auto voor zijn rekening.
P6 Parkeren Schiphol

Wat zijn de voordelen?

U regelt de reservering eenvoudig via internet vanuit huis, via de website www.schiphol.nl. U kunt vervolgens op eigen gelegenheid richting Schiphol en bent niet afhankelijk van vertragingen in het openbaar vervoer. U hoeft bovendien niet uw koffers van station naar station te tillen. In uw vertrouwde auto rijdt u naar Schiphol, waarna de medewerker van de parking service u ontzorgt door een goede parkeerplek voor uw auto te vinden. Bij terugkomst heeft u direct uw vertrouwde vervoersmiddel weer tot uw beschikking. Valet parking is daarom de ideale manier om op eigen gelegenheid op vliegreis te gaan. U heeft geen omkijken naar het zoeken van een geschikte parkeerplek en bent altijd op tijd voor uw vlucht. Bij terugkomt zorgt dezelfde parking service ervoor dat uw auto weer voor u klaarstaat, zodat u direct naar huis kunt.

Valet parking extra’s

Naast dat de auto voor u wordt geparkeerd en bij terugkomst weer wordt klaargezet, zijn er een aantal andere diensten die in veel gevallen een uitkomst zijn. Tijdens uw afwezigheid kan de valet parking service uw auto bijvoorbeeld wassen en noodzakelijk klein onderhoud plegen. Heeft u een lange terugvlucht gehad, dan is er de optie van een Jetlag chauffeur, zodat u tijdens de terugrit rustig kunt bijkomen.

Valet parking is er voor u

Valet parking ontzorgt, wanneer u met uw eigen auto naar Schiphol wilt gaan. U reserveert eenvoudig via internet en ook de betaling rondt u online af. Uw auto wordt door deskundige medewerkers van de parking service geparkeerd, eventueel onderhouden en ook weer voor u voorgereden bij terugkomst. Met valet parking kunt u daarom zorgeloos op eigen gelegenheid op vliegreis. Bovendien scheelt het veel gesjouw met koffers. Meer weten? Op schiphol.nl onder het kopje ‘Schiphol valet parking’ leest u alle ins en outs op uw gemak nog eens na.

Parkeren Schiphol