Schiphol Smartparking voor een zorgeloze reis


Als je voor langere tijd op reis gaat, dan is het een fijn idee als jouw auto veilig geparkeerd staat. Bij Schiphol Smartparking kun je eenvoudig en voordelig je auto stallen voor langere tijd. Zo kun je zorgeloos genieten van je vakantie of met een gerust hart op zakenreis. Bij Schiphol Smartparking is je auto in goede handen.

 

Veilig en betrouwbaar

Schiphol Smartparking is een speciale parkeerdienst voor mensen die voor korte of langere tijd willen parkeren bij de luchthaven. Schiphol Smartparking biedt reizigers en bezoekers een parkeerplaats in hun eigen parkeerplaats P3. Daarom wordt deze parkeerdienst ook wel P3 lang parkeren genoemd.

Deze parkeerplaats is heel betrouwbaar. Beveiligingscamera’s bewaken alle plekken op de parkeerplaats en er lopen dag en nacht deskundige bewakers rond die het parkeerterrein helpen beveiligen. Jouw auto en jouw eigendommen zijn hier volkomen veilig. Thuis wordt je auto onbeheerd achtergelaten, maar bij Schiphol Smartparking heb je de zekerheid dat er 24 uur per dag op je auto gelet wordt.

 

Gemakkelijk

Deze parkeeraanbieder van Schiphol biedt vele voordelen. Je auto wordt continu bewaakt. Daarnaast kun je gratis gebruik maken van de Schiphol Shuttle service die je binnen 5 minuten voor de terminal van Schiphol afzet. Voor een plaatsje in de Shuttlebus hoef je niet van te voren te reserveren. Deze shuttle vertrekt iedere tien minuten. Je kunt in de daarvoor bestemde wachtruimte wachten op deze service. De wachtruimte is overdekt, zodat je beschut bent tegen alle weersomstandigheden. Vanaf de aankomsthal kun je ook weer een shuttle terug nemen naar de parkeerplaats waar jouw auto staat.

In de parkeergarage lopen medewerkers rond die vragen over Schiphol voor jou kunnen beantwoorden. Je kunt hen ook vragen om een paraplu wanneer het regent. Deze paraplu mag je kosteloos lenen en gebruiken op het Schiphol terrein.

 

Voordelig

Wanneer je voor langere tijd gebruik wilt maken van de Schiphol Smartparking parkeerservice kun je genieten van voordelige aanbiedingen. De aanbiedingen zijn extra interessant voor een parkeertijd vanaf drie dagen. Om zeker te zijn van een parkeerplaats als jij op reis gaat, is het verstandig als je ruim van te voren reserveert. Voor snelle beslissers zijn er vaak interessante aanbiedingen waarbij de korting hoog op kan lopen.

Parkeren rondom de luchthaven kan behoorlijk prijzig zijn. Een plekje bij Schiphol Smartparking is daarom erg gewild. Een parkeerplaats in deze parkeergarage is bij een lange reis de goedkoopste optie. Om een voorbeeld te noemen, voor 8 dagen parkeren betaal je slechts 49,50 euro.

Een voordelige parkeerplaats regel je eenvoudig online. Je kunt via internet een parkeerplaats boeken en direct betalen.

 

Tijdig reserveren

Door tijdig te reserveren weet je zeker dat je gebruik kunt maken van deze voordelige parkeerservice. Voor Schiphol Smartparking zijn er maar beperkte plaatsen beschikbaar. In het hoogseizoen wordt er logischerwijs meer gebruik gemaakt van deze parkeerdienst dan in het laagseizoen. Je kunt tot 1 dag voor vertrek nog een plaatsje proberen te bemachtigen via de Smartparking site. Hier kun je een parkeerplaats reserveren en ook direct betalen middels je creditcard of via iDeal. De parkeerplaats werkt met kentekenherkenning, dus je moet bij je reservering je kenteken invoeren van de auto waarmee je gebruik wilt maken van de parkeerdienst.

schpihol_smart_parking

 

Parkeren Schiphol