P3 parkeren is gemakkelijk en betrouwbaar


 

Bij Schiphol vind je meerdere parkeerterreinen die geschikt zijn voor bezoekers en gebruikers van de luchthaven. P3 is één van die parkeerterreinen waar je terecht kunt om je auto veilig te stallen. Dit parkeerterrein is speciaal bedoeld voor lang parkeren. Iedereen mag, tegen betaling, gebruik maken van dit parkeerterrein. Omdat P3 een populaire parkeerplaats is, wordt je aangeraden om hier vooraf een plekje te reserveren.

 

Voordelen P3

Veel mensen hebben de voordelen van parkeren op P3 al ontdekt. Hieronder zetten we de pluspunten van P3 parkeren op een rijtje;

 

Dichtbij de luchthaven

Schiphol P3 ligt op nog geen 3 kilometer afstand van de vertrekhallen van Schiphol. Je auto staat dus vlakbij de plaats van bestemming. Met een gratis shuttleservice ben je binnen vijf minuten op de luchthaven. De snelbussen van de shuttleservice vertrekken om de tien minuten, dus je hoeft nooit lang te wachten. De pendelbussen rijden op alle dagen, zelfs op feestdagen.

 

Constant toezicht

Op P3 is er constant toezicht. Bewakingscamera’s hangen verspreid over het hele terrein. Officiële bewakers zijn 24 uur per dag op het parkeerterrein aanwezig om verdachte situaties te onderscheppen en om de orde en rust te bewaren. Jouw auto wordt dus dag en nacht in de gaten gehouden. De parkeerplaats is alleen toegankelijk via een toegangspoort. Ook hier is er continu toezicht.

 

Geen tijdslimiet

Op P3 geldt geen tijdlimiet. Je auto mag er zo lang staan als je maar wilt. Van te voren kun je voor een bepaalde tijd reserveren, maar als je langer wegblijft is dat geen probleem. De extra parkeerdagen regel en betaal je eenvoudig online.

 

Voordelig

Wanneer je drie dagen of langer wilt parkeren, ben je bij P3 het goedkoopst uit. Door vooraf te reserveren ben je niet alleen verzekerd van een plaatsje, maar kun je ook nog gebruik maken van extra kortingen. Je kunt een hoop op parkeerkosten besparen, wanneer je voor langere tijd parkeert op P3.

 

Gemakkelijk

Bij aankomst op het parkeerterrein kun je gebruik maken van een bagage Drop-off. Hier kun je, voordat je de auto gaat parkeren, alvast je koffers uitladen. Dit voorkomt dat je met al je bagage over de parkeerplaats moet sjouwen.

 

Reserveren

Jouw auto is altijd welkom op het parkeerterrein P3, mits er plaats is. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar om te reserveren, dus wacht nooit te lang met het boeken van een parkeerplek.

Reserveren is mogelijk tot één dag voor vertrek. Je kunt je parkeerplaats online reserveren via de website. Je registreert je naam en het kenteken van de auto die je wilt parkeren. Je betaald in een veilige betaalomgeving met je creditcard of via de betaaloptie iDeal. Je kunt na registratie direct het terrein op.

Mocht je onverhoopt toch geen gebruik willen of kunnen maken van P3, dan kun je dit altijd nog annuleren.

Bij P3 ben je niet verplicht om je autosleutels af te geven, zoals in sommige parkeergarages voor lange tijd.

Bij P3 is er een gedeelte overdekt, waardoor overdekt parkeren tot één van de mogelijkheden behoort.

 

 

Parkeren Schiphol