De vele voordelen van Smartparking op Schiphol


Bij Schiphol kun je heel eenvoudig je auto voor langere tijd parkeren. Er zijn meerdere mogelijkheden om je auto op Schiphol te parkeren. Een van de meest bekende parkeerdiensten is Schiphol smartparking. Deze parkeerdienst is vooral bedoeld voor reizigers die hun auto voor langere duur in de buurt van de luchthaven willen parkeren. Dit smartparking op Schiphol heeft heel veel voordelen.

 

P3 lang parkeren

Schiphol Smartparking staat bij veel mensen ook wel bekend als P3 lang parkeren,  vernoemd naar de parkeergarage waar de auto voor langere tijd wordt gestald. Het parkeerterrein van Schiphol Smartparking heeft ruimte voor duizenden auto’s. Het parkeerterrein wordt dag en nacht goed bewaakt. Er zijn beveiligingscamera’s aanwezig en er lopen voldoende beveiligingsmedewerkers rond die jou en jouw eigendommen bewaken. De parkeergarage is heel eenvoudig te bereiken. Om bij het Smartparking gedeelte te komen volg je de borden “Lang Parkeren (P3)”. Het adres wat je hiervoor in je navigatiesysteem kunt instellen is Holiday Avenue, Schiphol, Haarlemmermeer”.

 

Extra service

Parkeren met Schiphol Smartparking is niet alleen betrouwbaar, het biedt ook nog handige extra’s. De kundige parkeermedewerkers houden alles en iedereen in de gaten, maar zijn ook bereid om je vragen te beantwoorden. Bij de ingang van de parkeergarage P3 is er een Drop-off zone, speciaal voor de klanten van Arke en Transavia. Hier mag je alvast je reisbagage uitladen, alvorens het parkeren. Je hoeft dus niet met je koffers over het parkeerterrein te slepen. Al je bagage wordt alvast voor je naar het juiste vliegtuig gebracht. Als het regent kun je bij één van de medewerkers een paraplu lenen. Op P3 is een overdekte wachtruimte. Vanaf hier vertrekken elke tien minuten snelbussen die je comfortabel naar de terminal kunnen brengen.

 

Goedkoop parkeren

Smartparking op Schiphol is een service waar je ten alle tijden gebruik van kunt maken. Echter is het pas echt een voordelige optie wanneer je langer dan drie dagen wilt parkeren. Door ruim van te voren een parkeerplaats te reserveren, ben je verzekerd van een plaatsje in P3 en kun je genieten van fikse kortingen. Als je tijdens het hoogseizoen vliegt is het sowieso aan te raden om tijdig een plaatsje te boeken, want ook al is de parkeerplaats heel groot, ook hier geldt; vol = vol.

 

Smartparking reserveren

Reserveren voor een plaatsje in P3 kan tot wel 1 dag voor vertrek. De parkeerplekken zijn, afhankelijk van de drukte, beperkt beschikbaar. Reserveer dus op tijd. Je kunt eenvoudig online een smartparking parkeerplek reserveren. Eventuele wijzigingen en annuleringen kunnen tot 7 dagen voor vertrek gedaan worden. Hiervoor worden 5,- extra kosten in rekening gebracht. Deze wijzigingen of annuleringen kunt u eenvoudig doorgeven via de site.

 

Mocht er geen plaats meer beschikbaar zijn bij Schiphol Smartparking dan zijn er diverse alternatieven waar je uit kunt kiezen. Bij Schiphol zijn diverse parkeerdiensten beschikbaar. Park & Travel is een parkeermogelijkheid waarbij je ook in P3 kunt parkeren. Daarnaast kun je kiezen uit Terminal Parking, of het luxe Schiphol Privium of Schiphol Valet Parking.

schpihol_smart_parking

 

Parkeren Schiphol