Beste vakantieplek Noord-Amerika


Waar kun je nu het beste op vakantie in Noord-Amerika? Het continent heeft veel te bieden, van de rustige en uitgestrekte landschappen van Canada tot aan Las Vegas de stad die nooit slaapt er is van alles op dit continent te beleven. Echter is er toch 1 bestemming waar iedereen moet zijn geweest als ze dit continent hebben aangedaan. Het is het kloppende hart van Amerika en zeer geliefd door de historie en de vele dingen die er te zien zijn.

Noord-Amerika is onlosmakelijk verbonden met: New York en Washington DC

Iedereen die 1 of meerdere keren naar Amerika is geweest moet ook New York en Washington hebben bezocht. Deze 2 plekken liggen ongeveer 200 KM uit elkaar wat voor Amerikaanse begrippen naast de deur is. Daarom zie je vaak dat beide plekken samen worden gepakt in 1 vakantie. Welke dingen kun je in New York allemaal doen? Bezoek eens de brooklyn Bridge, central park, broadway, de jets, de mets of de nets en vergeet niet even Times Square te bezoeken. Niet alleen New York heeft vele mogelijkheden om dingen te bezichtigen ook Washington DC heeft vele bezienswaardigheden die u gezien moet hebben. Washington staat bekend als het centrum van de macht in de VS je kunt hier onder andere vinden: het witte huis, het US capitol en het eisenhower executieve office building. Met het bezoek aan deze 2 steden maakt u een culturele reis door Amerika en zijn geschiedenis en is dan ook een must go voor iedere reislustige vakantieganger die naar Noord-Amerika reist.
Klein weetje: Wist je dat New York niet altijd zo heeft geheten? New York heette vroeger New Amsterdam vernoemd naar de ontdekkers van de stad, de Nederlanders,

 

 

Top 10 Mooiste Kastelen in de Wereld

Parkeren Schiphol